Please select your preferred MINI centre

Со кој модел на MINI би сакале тест возење?

Доколку испратите прашање или коментар, за истиот ќе Ве исконтактираме во најкус можен рок.

За да се реализира тест возење, потребно е да имате важечка возачка дозвола.

Кажете ни повеќе за Вас.

Податоци за контакт:

Ве молиме пополнете ги сите полиња.